9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı

ÇATI VE CEPHE SEKTÖRÜNÜN EN ÖNEMLİ BULUŞMASINDA HEYECAN VERİCİ İNOVATİF UYGULAMALAR İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKACAK.

ÇATIDER tarafından 2002?den bu yana düzenlenen ?Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu?, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle yoluna konferans olarak devam ediyor. Sektör ve akademinin bilgi ve deneyimlerini bir araya getiren güçlü bir platform olan

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı, ?Enerji Etkin ve Ekolojik Çatı ve Cephe Sistemleri? ana temasıyla, 12-13 Nisan 2018 tarihlerinde İstanbul?da, Yapı Endüstri Merkezi?nde düzenlenecek.

Çatı ve cephe sistemlerinin araştırma, geliştirme, tasarım, yapım, kullanım ve dönüştürme süreçlerinde, söz konusu konsept, malzeme ve teknoloji alanlarında bugüne kadar yapılmış çalışmaların sonuçlarını değerlendirmek ve ilgili kesimlere aktarmak amacı ile düzenlenen konferans; akademisyenler, sektör temsilcileri ve mimarlık öğrencilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşerek, tüm paydaşları 2 gün boyunca bir araya getirecek.

Konferans ile ilgili detaylı bilgiye www.caticephekonferansi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Konferans sponsorluk şartları

Site İçi Arama